Uusia hankintoja 2020-2021

Koronakevään 2020 alussa päätettiin päivittää studiota videostreamien tuotantoa varten. Niinpä videokalustoon piti tehdä merkittäviä lisähankintoja.
SDI- videodigitointikortti asennettiin studion työasemakoneessn maaliskuussa 2020, sen avulla saadaan 4:n kameran signaalit sisään ja streamiin mukaan. Myöhemmin kesällä 2020 hankittiin lisäksi 8-inputttinen SDI kuvamiseri.

Valokaluston osalta kuvauskäyttöön sopivaa välkkymätäntä ja väritasapainoltaan kelvollista valoa tarvittiin lisää. studioon hankittiin myös pikkunäppärä valotiski, Tämä riittää tuotantoihin, mutta jos tarvitaan liikkuvia valoja, sitten pitää tuoda vähän monipuolisempi tiski sisään. Sellainenkin löytyy varastosta.

Soittimia ja vahvistimia studioon on kertynyt taas lisää. Clavinet D-6 tuli syksyllä 2020, Kangasalan urkutehtaan polkuharmooni keväällä 2021. molemmat huollettu ja valmiina palvelukseen.

Äänityskalustoon ilmestyi Studer B-67 kelanauhuri. Tässä on perhospäät, eli käyttää nauhan koko leveydeltään äänitykseen. 3 nauhanopeutta lisää tämän käytettävyyttä vanhojen äänitteiden siirrossa. Pieni modifilointi on myös mielessä: nauhasakset pois ja tilalle 1/4 raita toistopää, kotinahureilla taltioitujen äänitteiden siirtoa varten.

Omaa tuotantoa on myös kalustoluetteloon saatu. toinen keyboard- hakuviuhka on päivitetty paksummalle kaapelille. Nyt se on 9 sisään 1 paluu.